ОЦЕНКА КАЧЕСТВА ЖИЗНИ БОЛЬНЫХ, СТРАДАЮЩИХ ОНКОЛОГИЧЕСКОЙ ПАТОЛОГИЕЙ - Табачников, С. И.; Васильева, А. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В роботі представлені дані оцінки якості життя хворих із злоякісними новоутвореннями, що страждають на непсихотичні психічні розлади. Проведений аналіз ЯЖ в залежності від виду психоемоційних розладів та від локалізації пухлини.