ВЗАИМОСВЯЗЬ СТЕПЕНИ НАРУШЕНИЯ КОГНИТИВНЫХ ФУНКЦИЙ И ПОКАЗАТЕЛЕЙ СОЦИАЛЬНОГО ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ У БОЛЬНЫХ С ПЕРВЫМ ПСИХОТИЧЕСКИМ ЭПИЗОДОМ - Савин, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1-2 (24-25 (2010): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті наведено результати дослідження взаємозв’язку ступеня|міри| порушення когнітивних функцій і показників соціального функціонування 150 пацієнтів з першим психотичним епізодом