ВЗАИМОСВЯЗЬ СТЕПЕНИ НАРУШЕНИЯ КОГНИТИВНЫХ ФУНКЦИЙ И ПОКАЗАТЕЛЕЙ СОЦИАЛЬНОГО ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ У БОЛЬНЫХ С ПЕРВЫМ ПСИХОТИЧЕСКИМ ЭПИЗОДОМ - Савин, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті наведено результати дослідження взаємозв’язку ступеня|міри| порушення когнітивних функцій і показників соціального функціонування 150 пацієнтів з першим психотичним епізодом