ОСНОВНЫЕ ПРИНЦИПЫ ПОЛОВОГО ВОСПИТАНИЯ В ШКОЛЬНОЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ПРОГРАММЕ - Бабюк, И. А.; Кришталь, Е. В.; Анищенко, А. А.; Абдряхимова, Ц. Б.; Шульц, О. Е.; Гашкова, Людмила Анатольевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1-2 (24-25 (2010): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Розглянуто проблему недоліків статевого виховання молоді у школах, а також перспективи залучання вчителів та лікарів до розробки програм статевого виховання та профілактики ІПСШ/СНІД. Створена на кафедрі психіатрії, психотерапії, психології та сексології післядипломної освіти ДНМУ програма курсів статевого виховання складається з 4 частин, які охоплюють практично усі основні аспекти, що дозволяє підготувати підлітків, які можуть добре орієнтуватися з питань статевих взаємовідносин