АКТУАЛЬНЫЕ ПРОБЛЕМЫ И ЗАДАЧИ ПОЛОВОГО ВОСПИТАНИЯ ПОДРОСТКОВ - Бабюк, И. А.; Горпинченко, И. И.; Кришталь, Е. В.; Анищенко, А. А.; Шульц, О. Е.; Рымарь, И. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1-2 (24-25 (2010): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Розглянуто проблему недоліків статевого виховання підлітків, залучання лікарів та вчителів до розробки програм статевого виховання та профілактики ІПСШ