УРОВНИ И ТИПЫ КОМПЛАЙЕНСА БОЛЬНЫХ С АЛКОГОЛЬНОЙ ЗАВИСИМОСТЬЮ - Шестопалова, Л. Ф.; Лесная, Н. Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1-2 (24-25 (2010): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Розглянуті сучасні уявлення про проблему комплаєнса осіб з алкогольною залежністю. Представлена типологія комплаєнса відповідно до провідних терапевтичних установок і особистісних особливостей хворих. Розроблена система психокорекції несприятливих типів комплаєнса.