КЛИНИКО-ПСИХОФЕНОМЕНОЛОГИЧЕСКИЙ МЕТОД В КОНТЕКСТЕ ПСИХОТЕРАПЕВТИЧЕСКОЙ ДИАГНОСТИКИ - Чугунов, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1-2 (24-25 (2010): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті викладено основні положення клініко-психофеноменологічного методу. Розглянуто «нормальну» та клінічну психотерапевтичну феноменологію (клінічна психофеноменологія). Порушено найважливіші для клінічної практики проблеми діагностики в психотерапії.