СОВРЕМЕННЫЕ ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К ИЗУЧЕНИЮ РАЗЛИЧНЫХ СТАДИЙ ШИЗОФРЕНИИ И ПСИХОСОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ БОЛЬНЫХ (СООБЩЕНИЕ 2) - Абрамов, Владимир Андреевич; Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Друга частина наукового огляду присвячена аналізу літератури щодо концептуальних основ психосоціальної реабілітації хворих на шизофренію та проблемі багатоосьового діагнозу як засобу інтегративної оцінки функціональних можливостей хворого на шизофренію