ПСИХОФАРМАКОТЕРАПИЯ ТРЕВОЖНЫХ И ДЕПРЕССИВНЫХ РАССТРОЙСТВ В ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ И ОБЩЕКЛИНИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ - Бабюк, И. А.; Шульц, О. Е.; Васякина, Л. А.; Арнольдова, Т. В.; Ракитянская, Е. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (26) (2011): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Автори демонструють данні вивчання эффективності препаратів Депривокс та Міртастадин у 40 пацієнтів з тривожними та депресивними розладами пограничного рівня. Відзначена висока эфективність та безпека препаратів для лікування данної категорії хворих, вірогідна позитивна відповідь на лікування спостерігалася вже на 7 добу застосування препаратів, включно власно тривожний настрій, нормалізація афекту, помітне зниження когнитивного, соматизованого та поведінкового рівней тривоги.