ВОЗМОЖНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ДАННЫХ КЛИНИЧЕСКИХ ШКАЛ ПРИ РАЗГРАНИЧЕНИИ ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ РАЗЛИЧНОГО ГЕНЕЗА - Гончаров, В. Е. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Обстежені 204 хворих, які знаходяться на стаціонарному лікуванні з різними варіантами порушень психічної діяльності. Проведено поглиблений аналіз захворювань, які мають схожу клінічну картину. Обумовлені ключові розбіжності психопатологічних проявів, що дозволяє покращити диференційну діагностику. Встановлено значення патопластичного впливу коморбідної патології на перебіг шизофренічного процесу