ПСИХОСОЦИАЛЬНАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ БОЛЬНЫХ С ДЕПРЕССИЕЙ ПОЗДНЕГО ВОЗРАСТА - Голоденко, Ольга Николаевна; Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (27) (2011): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У огляді літератури описуються методи психосоціальної реабілітації, які пропонуються не тільки сучасними дослідниками, але й ученими минулих століть. Отримана інформація свідчить про необхідність впровадження системного, комплексного підходу до реабілітації хворих із депресіями літнього віку, що більш ефективно поверне їх до повноцінного життя, у відмінності від ізольованого медикаментозного лікування.