К ИЗУЧЕНИЮ КЛИНИКИ ПРОСТОЙ ФОРМЫ ШИЗОФРЕНИИ - Петрюк, П. Т. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (27) (2011): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У роботі висвітлюються питання клініки простої форми шизофренії. Приділена увага питанням обґрунтованості виділення даної форми шизофренії, її характерному стрижньовому розладу – редукції енергетичного потенціалу, продуктивним короткочасним психотичних епізодам і дефіцитарним розладам, особливостям типу перебігу та завершенням простої шизофренії.