СОВРЕМЕННЫЕ ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К ИЗУЧЕНИЮ РАННИХ СТАДИЙ ШИЗОФРЕНИИ И ПСИХОСОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ БОЛЬНЫХ (СООБЩЕНИЕ 3) - Абрамов, Владимир Андреевич; Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (27) (2011): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У третій частині наукового огляду проведено аналіз літератури щодо основних напрямків психосоціальної реабілітації на ранніх стадіях шизофренії та оцінки ефективності психосоціальної реабілітації хворих на шизофренію. Доведено актуальність впровадження біопсихосоціальної моделі ранньої реабілітації для підвищення якості надання психіатричної допомоги хворим на шизофренію.