ПСИХОТЕРАПИЯ НЕВРОТИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ У МУЖЧИН И ЖЕНЩИН, ЖЕРТВ ЭКОНОМИЧЕСКОГО НАСИЛИЯ В СЕМЬЕ - Сорока, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (27) (2011): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У публікації висвітлюються підсумки проведеного авторами дослідження, метою якого було оцінювання впливу економічного насилля у сім’ї на психічний стан менш фінансово забезпеченого члена родини та проведення ефективної психотерапії як жінкам, так і чоловікам.