УРОВЕНЬ СТРЕССОУСТОЙЧИВОСТИ У БОЛЬНЫХ СТЕНОКАРДИЕЙ НАПРЯЖЕНИЯ И ПЕРЕНЕСШИХ ИНФАРКТ МИОКАРДА - Абрамов, Владимир Андреевич; Помилуйко, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті наведені результати дослідження рівня толерантності до стресу у 106 хворих на стенокардію напруги та які перенесли інфаркт міокарду з урахуванням соціально-демографічних факторів. Доведена необхідність застосування профілактичних втручань та формування навичок психологічної саморегуляції.