ПСИХОТЕРАПИЯ ПАЦИЕНТОВ С РАССТРОЙСТВАМИ ЭЯКУЛЯЦИИ: КОГНИТИВНЫЕ ПРИЕМЫ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Представлені різні ефективні когнітивні прийоми, які можна використовувати для корекції внутрішньої картини хвороби у пацієнтів з передчасною і ретардованою еякуляцією, а також анэякуляцією.