ПРОВЕРКА ЯСПЕРСОМ СУДЕБНО-ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ - Пехтерев, Валентин Архипович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (29) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Введення в 1997 та 2001 роках у нові Кримінальні кодекси Російської Федерації та України юридичної норми «обмежена осудність» при відносній неточності психіатричних методів змушують юристів шукати свої, юридичні методи розділення порушників КК на три групи.