ДОКАЗАТЕЛЬНЫЙ ПОДХОД В ИСПОЛЬЗОВАНИИ ЭКСПРЕССИВНЫХ МЕТОДОВ ПСИХОТЕРАПИИ В РАННЕЙ РЕАБИЛИТАЦИИ БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті наведено дані мета аналізів наукових оглядів стосовно проблеми ефективності методів експресивної терапії, таких як арттерапія, музикотерапія, терапія танцем, драма-терапія. Свідоцства доказової медицини покладені в основу використання елементів експресивної терапії в ранній психосоціальній реабілітації хворих на шизофренію