СТРЕССОНАПОЛНЯЕМОСТЬ ЖИЗНИ И КОГНИТИВНЫЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ СУБЪЕКТИВНО ЗНАЧИМЫХ СОБЫТИЙ У БОЛЬНЫХ СТЕНОКАРДИЕЙ НАПРЯЖЕНИЯ И ПЕРЕНЕСШИХ ИНФАРКТ МИОКАРДА - Помилуйко, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У роботі наведені результати дослідження хворих на стенокардію напруги та які перенесли інфаркт міокарду. Вивчалися стресонаповненість життя та когнітивні репрезентації суб’єктивно значущихжиттєвих обставин. У хворих на інфаркт міокарду встановлений найбільш високий рівень стресогенності актуальної життєвої ситуації. (