КАЧЕСТВЕННАЯ И КОЛИЧЕСТВЕННАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЯВЛЕНИЯ АГРЕССИИ У БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Голоденко, Ольга Николаевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У публікації висвітлюються підсумки проведеного авторами дослідження, метою якого було оцінювання кількісного та якісного виявлення агресивності, як компонента особистісної характеристики та поведінкового акту хворих на шизофренію та здорових осіб