К ВОПРОСУ ОБ ЭМОЦИОНАЛЬНЫХ НАРУШЕНИЯХ НА НАЧАЛЬНЫХ ЭТАПАХ ФОРМИРОВАНИЯ ТАБАЧНОЙ ЗАВИСИМОСТИ У СТУДЕНТОВ - Табачников, С. И.; Рыткис, И. С.; Васильева, А. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 2 (29) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті наведені дані про розповсюдженість тютюнопаління серед студентів медичних та педагогічних спеціальностей, ступінь тютюнової залежності за Фагерстромом, проаналізовано типи курительної поведінки у відповідності до ступеню нікотинової залежності, а також вивчено емоційний стан студентів, які курять. Виявлено взаємозв’язок між типом курительної поведінки, ступенем нікотинової залежності та емоційним станом осіб, які палять