ИНТЕГРАТИВНАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ОРГАНИЗАЦИИ И МЕНЕДЖМЕНТА МУЛЬТИДИСЦИПЛИНАРНОЙ ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Мультидисциплінарний підхід надання психіатричної допомоги включає інтегративний комплекс лікувально-діагностичних процедур, що здійснюється бригадою професіоналів (лікар загальної практики/психіатр, психолог, психотерапевт, медична сестра, соціальний робітник). У статті представлено різні мультипрофесійні технології на підставі мета аналізів наукових оглядів. Здійснено спробу диференціації таких технологій відповідно до рівня психіатричної допомоги