ОПЫТ ПРИМЕНЕНИЯ ЭКСПРЕСС-ТЕСТА ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ НАРКОТИКОВ ПРИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОМ ОТБОРЕ - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (30) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті аналізується досвід застосування імунохроматографічного експрес-тесту за визначенням наркотичних речовин в сечі при проведенні професійного відбору в осіб для роботи зі зброєю