РЕАБИЛИТАЦИОННЫЙ ПОТЕНЦИАЛ БОЛЬНЫХ С МАНИФЕСТНЫМ ПРИСТУПОМ ШИЗОФРЕНИИ - Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (30) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті представлено результати інтегративної оцінки реабілітаційного потенціалу 143 хворих на маніфестний напад шизофренії з позицій кореляційного аналізу показників психологічної, соціально-психологічної та психосоціальної адаптації