ИСТОРИЯ КЛИНИЧЕСКОЙ ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ТЕРМИНОЛОГИИ В СЕРЕДИНЕ XIX ВЕКА - Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті автор проводить аналіз стану клінічної термінології в психіатрії, що застосовувалася в середині XIX століття. За основу була взята книга Отто Рота. Клінічна термінологія. Технічні назви і вирази, вживані нині в клінічній медицині з поясненнями їх значення і походження. - С.-Петербург 1898 р.