АНАЛИЗ МЕХАНИЗМОВ БРЕДООБРАЗОВАНИЯ НА ОСНОВЕ ВЗГЛЯДОВ КЛАУСА КОНРАДА - Титиевский, Сергей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Основний внесок Клауса Конрада у феноменологію психозу пов’язаний з переживаннями хворого у продромальній і ранній психотичній фазах шизофренії. У даній статті аналізуються ідеї К. Конрада, особливо ті, що відносяться до ролі настрою та маячення на початку психозу, того, что лежить в основі його нейробіології, та робиться спроба дати оцінку механізмам утворення маячення