ИНГИБИТОРЫ ОБРАТНОГО ЗАХВАТА СЕРОТОНИНА В ТЕРАПИИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННОЙ ЭЯКУЛЯЦИИ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведено результати багатьох досліджень, які переконливо свідчать, що антидепресанти з групи інгібіторів зворотного захоплення серотоніну збільшують тривалість статевого акту у чоловіків