СТРЕССОУСТОЙЧИВОСТЬ И ФОРМИРОВАНИЕ ТАБАЧНОЙ ЗАВИСИМОСТИ У СТУДЕНЧЕСКОЙ МОЛОДЕЖИ - Рыткис, И. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті наведені дані про взаємозв’язок між стресостійкостю, ступенем тютюнової залежності за Фагерстромом та типом курильної поведінки на ініціальному етапі формування тютюнової залежності у студентської молоді