К ВОПРОСУ ОБРАЩЕНИЯ ЗА ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ПОМОЩЬЮ БОЛЬНЫХ С СОМАТОФОРМНЫМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Ряполова, Татьяна Леонидовна; Алексийчук, А. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
На підставі аналізу 748 історій хвороби хворих із соматоформними розладами зроблено спробу аналізу статево-вікової структури та особливостей обертаності за спеціалізованою психіатричною допомогою зазначеного контингенту пацієнтів. Отримані дані можуть бути покладені в основу планування лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на підвищення якості психіатричної допомоги хворим з різними видами соматоформних розладів