ИЗУЧЕНИЕ ОСОБЕННОСТЕЙ МОТИВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ У СТУДЕНТОВМЕДИКОВ С РАЗЛИЧНЫМ УРОВНЕМ ЗНАНИЙ - Голоденко, Ольга Николаевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті подані результати добровільного дослідження мотиваційної діяльності 48 студентів медичного вищого навчального закладу з різним рівнем знань. Як одні з найголовніших складових мотиваційних механізмів професійної діяльності були вивчені рівень суб’єктивного контролю і самоактуалізація особистості. Виявлені достовірні відмінності в рівні мотиваційної діяльності у студентів-медиків з різною здатністю до навчання