КОМПЬЮТЕРНАЯ ПСИХОМЕТРИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА РЕАГИРОВАНИЯ НА СОМАТИЧЕСКИЕ ЗАБОЛЕВАНИЯ У БОЛЬНЫХ С ОПУХОЛЯМИ ГОЛОВНОГО МОЗГА - Огоренко, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Тип особистісної реакції хворих з пухлинами головного мозку на захворювання, а також аналіз внутрішньої картини хвороби онкохворих є одними з найбільш важливих онкологічних показників, які здебільшого визначають плин онкологічного процесу. Враховуючи деякі складності під час обстеження хворих з пухлинними процесами головного мозку, пов’язаними з когнітивними та емоціональними порушеннями, а також з особистісними змінами в конкретній групі хворих, запропонований комп’ютерний варіант психометричного тестування на основі адаптивного опитника бехтеревського інституту