ЛИЧНОСТНО-ОРИЕНТИРОВАННАЯ ПСИХИАТРИЯ: ЦЕННОСТНОГУМАНИСТИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ - Абрамов, Владимир Андреевич; Лихолетова, О. И.; Путятин, Г. Г.; Шелестова, М. А.; Абрамов, Владимир Алексеевич (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 4 (31) (2012): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті викладені результати аналізу гуманістичних, екзистенціальних та феноменологічних аспектів особистісно-орієнтованої психіатрії. Показана необхідність цілостного підходу до оцінки особистості при наданні психіатричної допомоги та впровадження психотерапевтичних втручань.