СОЦИАЛЬНО-ДЕМОГРАФИЧЕСКАЯ И КЛИНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА БОЛЬНЫХ С АФФЕКТИВНЫМИ РАССТРОЙСТВАМИ ДЕПРЕССИВНОГО СПЕКТРА - Ряполова, Татьяна Леонидовна; Титухин, Н. В.; Кокотова, Е. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (32) (2013): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У роботі представлено клінічні та соціально-демографічні характеристики 156 хворих на афективні розлади, що були шпиталізовані у КЛПУ «Обласна клінічна психіатрична лікарня, м.Донецьк». Отримані дані вказують на необхідність для дослідженого контингенту не тільки психофармакотерапії, а й цілеспрямованих психосоціальних, в тому числі антистигматизаційних, втручань як важливої частини психіатричної допомоги.