КЛИНИКО-ПСИХОПАТОЛОГИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ С ЛЕКАРСТВЕННО-ИНДУЦИРОВАННЫМИ ДВИГАТЕЛЬНЫМИ НАРУШЕНИЯМИ - Шелестова, М. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (33) (2014): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті представлені результати клініко-психопатологічного обстеження 98 хворих на шизофренію з різною вираженістю лікарськоіндукованих рухових розладів, представлених лікарським паркінсонізмом, акатизією та пізньої дискінезією. Встановлено «звучання» стигматизуючого впливу екстрапірамідних симптомів у психопатологічних проявах хворих на шизофренію.