СОВРЕМЕННЫЕ ПАРАДИГМЫ ОКАЗАНИЯ ПСИХИАТРИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ - Абрамов, Владимир Андреевич; Пырков, С. Г.; Выговская, Е. М.; Голоденко, Ольга Николаевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті висвітлено особливості різних парадигм надання психіатричної допомоги на сучасному етапі. Показано, що використання особистісно-орієнтованих підходів дає можливість забезпечити пацієнту повернення стану, відповідного критеріям психічного здоров’я ВООЗ.