ОЦЕНКА РИСКА АГРЕССИВНОГО ПОВЕДЕНИЯ ПСИХИЧЕСКИ БОЛЬНЫХ - Денисов, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Проведені останніми роками дослідження виявили велику кількість прогностичних факторів агресивної поведінки психічно хворих. Проте в даний час не розроблено чітких критеріїв і шкал оцінки ризику агресії