ПСИХИАТРИЯ КАК ОБЪЕКТ СОЦИАЛЬНОЙ ПОЛИТИКИ ГОСУДАРСТВА - Абрамов, Владимир Андреевич; Денисов, Е. М.; Пырков, С. Г.; Путятин, Г. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті показано перспективи розвитку та вдосконалення якості психіатричної допомоги, оцінка взаємозв’язку психіатрії як суспільного інституту і соціуму. Представлені основні напрямки соціальної політики держави у сфері надання психіатричної допомоги в Україні